Ağrı ili Eskiharman Köylü ve uzun süredir Düzce’de ikamet eden merhum Hacı Celadin Aksoy’un oğlu Cemil Aksoy hayatını kaybetti.
Siyaset ve İş Dünyasından Vefat Haberi
2019-2024 yılları arasında Düzce Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği görevini yürüten ve Düzce'de faaliyet gösteren Aksoy Ekmek Fırını’nın sahibi olan Cemil Aksoy’un vefatı derin üzüntüyle karşılandı.
Cenaze Programı
Cemil Aksoy’un cenazesi, Çay Mahallesi’ndeki evinden alınarak Aziziye Mahallesi Bağdat Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aziziye Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.
AK Parti Teşkilatı Taziye Mesajı Yayımladı
Vefat haberinin ardından AK Parti Düzce Teşkilatı tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:
"Önceki dönem Düzce Belediye Meclis Üyemiz Sayın Cemil Aksoy’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Cemil Aksoy’a Yüce Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Kaya Haber Ajansı olarak Aksoy Ailesinin acısını paylaşıyor, Yüce Allahtan merhuma rahmet diliyoruz.
Halil İbrahim Kaya./KHA/HABER MERKEZİ.


ORCID Profilim

0 Yorumlar