Sidebar Ads

FİLİZ ÖZKOL : Yıldız Falınız

KOÇ
İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz.
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz.
İkinci yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor.
ASLAN
Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal.
Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.
YAY
Güneş tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor.
Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz.
BOĞA
Mars burcunuzda ilerliyor.. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Değişiklik size iyi gelecektir.
BAŞAK
Hislerinizde yanılmıyorsunuz.
Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor.
OĞLAK
Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün.
Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir.
İKİZLER
Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz.
İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz.
Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz.
TERAZİ
Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız.
Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.
KOVA
Jüpiter kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerleyerek güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.
YENGEÇ
Sosyal ve ikili ilişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Etrafınızda olan olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz.
AKREP
İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.
Bugün Güneş'in bulunduğu konum, güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuladığınızı ve onlarla önemli iş birliği içinde olacağını gösteriyor.
BALIK
Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz.
Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz.
FİLİZ ÖZKOL:KHA

Yorum Gönder

0 Yorumlar