Sidebar Ads

ZAKİR KAYA. : EN KÖTÜ BARIŞ SAVAŞTAN İYİDİR SAVAŞACAKSAK ÖNCELİKLERİMİZ VAR TOPRAKLARIMIZI GERİ ALALIM ADALARIMIZI…







    Kıbrıs bir kaç kulaçlık yakınımızdaki adalar Avrupa’da bizden alınan kan döküp kazandığımız topraklar var madem savaşçıyız neden yıllar yılı alamıyoruz hadi ben gönüllüyüm savaş için canımızda vermeye hazırım önce toprağımızı alalım sonra başka devletlerin iç işlerine dalalım..

 Bu teklifimi ANAP zamanındaki ANAP’lılar Doğru yol zamanındaki Doğru Yolcular, Fetonun ihtişamlı dönemindeki Fotocular hoş karşılamayacak ..

Onlar güneşi gördüklerinde yüzünü güneşe dönen fırıldaklar savunduğu değerler yok olunca onlara düşman kesilen bir anda saf değiştirenler ihale ve menfaati için savaş çığırtkanlığı yapanlar bana da kızacaklardır.

İl e de savaşmamız gerekiyorsa kazanımlarımız olsun hadi Yunandan alalım şu adalarımızı sonra viyan aya kadar yürüyelim varmIsınız yok diyorsanız askerlerimiz değil fotocu subayları hakimleri polisleri ön safa koyun savaştırın …..

Geride kalan Mehmetlerde savaştan kaçanları gömsün ORADAN İSRAİL e HESAP SORMAYA GİDELİM MÜSLÜMAN MUHAMMEDİLER İLE SAVAŞIMIZDA TAARRUZ ETTİKLERİNDE YAPALIM

Ticarethaneye dönmüş medya baronları az adil olun mezarda sual olacak mert olun savaşın iyisi yoktur canı yanan insanlar olur şehitler olur .
Türk vatandaşı kan dökecekse zapt edilmiş topraklarımız için döksün ve bayraklarımızı Avrupa’ya yunanın bizden aldığı adalara dikelim hedefimiz 100 bin kişilik ordular olmamalı ve düzenli ordularla savaşıp hakkımızı almalıyız. Tek vücut olup…

 Amerika’nın Vietnam’da olduğu gibi biz de düzensiz orduyla gerilla taktiği ile mücadele riskine girmeyelim ...

Türkiye’de gerilla yı yıllardır yok edemedik birde Süriyenin Irağın içindeki insanları başımıza bela etmeyelim…

Bu savaşta kimse karşımıza geçip bize kafa tutmayacak ve bireysel eylemler ile büyük şehirlerimizde kan dökecekler intihar eylemleri ile bulaşma riskleri var.... Kaos a ihtiyacımız yok doğru düşmanlar doğru topraklarımız hedefimiz olsun…HER ŞEYE RAĞMEN ALLAH ORDUMUZU KORUSUN ...

Yorum Gönder

0 Yorumlar