Sidebar Ads

Canşi adaylık başvurusunu yaptı KOCAELİ'DE Ağrılı dernekler yanlız bırakmadı.


3 dönemdir AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ilimizin tanınmış simalarından

 Zeki Canşi, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim öncesinde de AK Parti İl Başkanı 

Şemsettin Ceyhan’a milletvekili aday adaylığı başvuru formunu teslim etti.






3 dönemdir AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Zeki Canşi, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde 25. dönem milletvekili olabilmek için parti binasına gelerek İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a başvuru formunu teslim etti. Başvuru töreninde konuşan Ceyhan, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimin sadece milletvekili seçimi değil, istikbal seçimi olduğunu söyledi. Ceyhan, “Zeki ağabey bu partide il yöneticiliği yaptı. Üç defa milletvekili aday adaylığına başvurdu. Bazen nasip olmayınca olmuyor” ifadelerini kullandı.

ÇIKIŞ NOKTASI
Zeki Canşi ise neden milletvekili başvurusu yaptığına değindi. Canşi, “Politikanın anlamı çok yüzlülük demek. Biz iki yüzlülerden çok şey çektik. Politikanın anlamını kabul etmiyorum. Siyaset ise at terbiyeciliği anlamına geliyor. Siyasetin kökeninde ahlak, haram ve helali ayırt etme vardır. Vizyon için siyaset AK Parti’nin çıkış noktasıdır” dedi. 1964, Ağrı doğumlu ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Canşi, ticaretle uğraşıyor. Eski MEZLUM-DER’in Kurucu Başkanı. Evli ve 3 çocuk babası.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ.


Evet değerli dostlar, nihayet resmen başvurumuzu yaptık. Yoğun kar yağışına rağmen zorluklara göğüs gererek beni desteklemek üzere gelen Kocaeli Anadolu illeri Dernekleri Başkanı Sayın Necmettin Kaya ve yönetimine, Kocaeli Ağrılılar Derneği Başkanı Sayın Şefik Alpaslan ve yönetimine, Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Sayın Faik Kılıç ve yönetimine, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Sayın Hatip Erkınay ve yönetimine, Siirtliler Derneği Başkanı Sayın Cumali BOZ ve yönetimine,Vanlılar Derneği Başkanı Sayın Ömer Ubeyit Gögerçin ve yönetimine, Şanlıurfa Ceylanpınarlılar Derneği Başkanı Sayın Cebrail Aydın ve yönetimine, Dilovası eski belediye başkanı ve İzmit Belediye başkan danışmanı Sayın Cemil Yaman'a, Eski il genel Meclisi başkan vekili Sayın Mehmet Allak'a,, önceki dönem milletvekili aday adayı ve Dilovası belediye başkan yardımcısı Sayın Muhyettin Gültekin'eİzmit Belediye meclis üyesi Sayın Ersin Alpaslan'a, Kartepe Belediye meclis üyesi Sayın Akif Polat'a,, Ak Parti Körfez ilçe Başkan yardımcısı Sayın Cengiz Öztürk'e, Ağrılılar eski dernek başkanları Zeki Altın ve Ömer Yıldırım'a, Körfez Belediyesi eski meclis üyesi Sayın Tekin Durmuş'a Kartepe Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Sayın Ersin Er'e, Körfez'den kanaat önderlerimizden Sayın Ahmet Aydemir (Hoca) ve Sabri Hoca'ya, iş adamlarımıza, hanım efendilere, beyefendilere, gençlerimize basınımızın güzide temsilcilerine ve hülasa yoğun kış şartlarında sınırları zorlayarak gelip beni destekleyen tüm gönül dostlarıma ve tabki hüsn-ü şehadetiyle bizleri bağrına basan çiçeği burnunda önceki dönem birlikte il yönetimde görev aldığımız şimdiki il başkanımız Şemsettin Ceyhan'a kucak dolusu teşekkürler...

Yorum Gönder

0 Yorumlar