Sidebar Ads

SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN BU METNİ SİZLER'LE PAYLAŞIYORUZ


SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN BU METNİ SİZLER'LE PAYLAŞIYORUZ

   

SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN BU METNİ SİZLER'LE PAYLAŞIYORUZ ABDULLAH BİRİSİ İSMİ ALTINDA  SOSYAL SITELERDE YOĞUN İLGİ GÖREN  İLGİ ÇEKİCİ YAZIYI SİZ OKURLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ

Ağrı AK Parti  teşkilatı ikiye bölündü.

      Hasaniler  ve  Abbasiler.

Yaklaşan Belediye seçimlerinden dolayı : Ağrı  AK Parti içerisindeki çekişme Partiyi ikiye böldü. Belediye Başkanı Hasan Aslan ve İl başkanı Abbas Aydın arasında çekişme partiyi ikiye böldü.  Bu bölünme seçime ve seçmenlerine de yansiyor.  Bu yansıma da BDP ye çok yariyor. Ve bölünme tabana kadar yayılarak devam ediyor.  Belediye seçimlerinden daha öncede Aslan ve Aydın Ağrı milletvekilleri yanında da  defalarca tartışmış ve kavga etmişlerdi.  Milletvekilleri bir araya gelerek  defalarca barıştırmalarına rağmen, seçimlerin yaklaşmasıyla kavga ve bölünme giderek yayılıyor. 
Bölünme ve Kavgalar Ankara da daha belirgin olmaya başladı. Ve gün yüzüne çıktı.
Mevcut belediye başkanı Hasan Aslan, Bazı gazeteci, Basın ve Medya temsilcisi birileri ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini, alarak AK Part ve Ağrı Milletvekillerin yanında götürerek. Kendi lehinde konuşturup lobi çalışması yapıyor.
il başkanı Abbas AYDIN ise kendi kurduğu teşkilattan bazı kişileri otellerde misafir ederek kendi lehlerinde lobi yaptırıyor.  Ağrı’dan kendilerine destek verildiği imajı verme çabasındalar.
Halbuki Ağrı gibi bir an önce kabuğunu kırıp bölgesinde hak ettiği yere gelmesi elzem bir şehir Ak Parti iktidarının avantajlarını kullanamamış ve hakkında bir sürü spekülasyon olan ve geçen seçimi çok az bir farkla ancak kazanabilmiş belediye başkanı Hasan ASLAN ile ikbal Derdine düşen il başkanı Abbas AYDIN arasında heba edilmemelidir. Ki bu kadar yıprandıktan sonra bu sefer aday olursa Ak Parti kendi elleriyle belediyenin anahtarlarını BDP’ye teslim etmiş olacaktır

Başbakan olaylardan haberi yok. Haberi olsa bunlara müsaade etmez.
Sonuç olarak ; Abbas Aydına  belediye başkanlık  adaylığı verilse Hasan Aslan ve yandaşları kabul etmez, Hasan Aslana verilse Abbas Aydın kesin karşı gelecek seçimlerde de desteklemeyecek. Desteğini çeken Abbas belki Hasan Aslanın kayıp etmesine sebep olacak. Kaybeden Ağrı olacak ve AK Parti olacaktır.
Çözüm nedir .?
Çözüm Abbas Aydın AK Partiye hizmet etmiş ve AK Partiye emek vermiş biridir. Başbakan Milletvekilliği teklif ederek bir süre daha beklesin diyebilir. Hasan Aslanda AK Partiye Gönül vermiş son zamanlarda hizmet etmiş ama aday gösterilse kendide biliyor ki kaybedecek. Bu sebeple AK Parti başka bir görev verilebilir. Milletvekilliği yolu açılabilir.  Hakkındaki iddialar  için kamuoyunda ve adli makamlardan gelecek temiz kâğıdıyla yenide aday olabilir.
Aday kim olsun. ?
Aday iki kavgalı tarafın gündemdeki isimlerle ve Milletvekilleriyle istişare edilerek ehliyet ve liyakatine bakılarak. Eğitim düzeyi ve özgeçmişine bakılarak referansları göz önünde bulundurularak tercih edilmeli.
HABER
Abdullah birisi

Yorum Gönder

0 Yorumlar