Sidebar Ads

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek


Son dakika... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya gelecek.

Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek
Abone Olgoogle-news

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Millet İttifakı'ndan ayrıldığına ilişkin açıklaması sonrası CHP MYK, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı. 

Genel merkezde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylık sürecine ilişkin dün yaptığı açıklamaları ve sonrasındaki gelişmeler ele alındı.

Toplantının ardından CHP'den, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener'i ziyaretlerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

CHP'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır.

Sayın Genel Başkanımız, kendisi de daha önce belirttiği gibi, Halil İbrahim sofrasının küçülmesini değil, bilakis büyümesini arzulamaktadır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler. Meselenin Türkiye olduğu ve Genel Başkanımızın herkesin oyunu alacak, her rengi temsil edecek bir aday olacağı herkesin malumudur."

Yorum Gönder

0 Yorumlar