Sidebar Ads

2017 Babalar Günü Sözleri! Hediye üzerine yazılacak sözler

18 Haziran pazar günü Babalar günü kutlanacak. Bu özel günde en manalı 'Babalar Günü Sözlerini' sizler için derledik. İşte hediyenin üzerine yazılabilecek babalar günü sözleri ve en anlamlı 2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık babalar günü şiirleri2017 Babalar Günü Sözleri! Hediye üzerine yazılacak sözler

Her sene Haziran ayının üçüncü haftası kutlanan babalar günü bu yıl 18 Haziran pazar gününe denk geliyor. Bizleri bu yaşa kadar büyütüp getiren şefkatiyle dolduğumuz bu özel günde babalara hediyeler veriliyor ve manalı sözler paylaşılıyor. Bu anlamlı güne istinaden hediye üzerine yazılabilecek babalar günü sözlerini sizler için derledik. Bununla birlikte 2 kıtalık, 3 kıtalık, 4 kıtalık babalar günü şiirlerini sizler için araştırdı. İşte en manalı, en yeni, en duygusal ve en manalı 2017 babalar günü sözler...
BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ
Evimizin güneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle… Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun bir tanecik babacık.
Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Kanından kan verdin, var ettin beni, aldın kollarına kucağına, sarıldın baba rızık temin ettin zorlukla yıllarca bana, alın teri döktün gurbetlerde yoruldun baba. Babalar günün kutlu olsun canım babam.
Vɑrlığımızın temeli, en kutsɑl vɑrlıklɑrımızdır bɑbɑlɑr. Onlɑr bir gün değil, her gün bɑş tɑcımızdır. Tüm bɑbɑlɑrımızın bɑbɑlɑr gününü kutlɑr sɑygılɑr sunɑrım.

 Ailemin reisi, büyük aşkım. Medarı iftiharım sevgilim herşeyim! Babalar günün kutlu olsun.
Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar