Sidebar Ads

FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ


6 Şubat 2017 tarihi itibari ile ay ikizler burcun evinde ilerleyecek. İletişim ve haberleşme açısından haftanın ilk iş gününe hareketli başlıyoruz. Fiziksel ve zihinsel enerjimizi daha aktif kullanabilir, İş hayatımızda yada gündelik işlerimizde yaratıcı fikirlerimizle dikkat çekebiliriz. İş yada özel amaçlı görüşmeler, ziyaretler, telefon, internet, sosyal medya kanalıyla haberleşme yoğunluğumuz önemli ölçüde artabilir. Kardeşlerimiz, yakın çevremizle alakalı meselelerde gelişmeler yaşayabiliriz.
Eğitim konulu işlerimiz ve gündemimizde olan bir konuyu halletmek için kısa bir yolculuğa çıkmak zorunda da kalabiliriz.
Günün ilk yarısı ay-güneş olumlu bağlantı kuracak. İlişkiler açısından destekleyici enerjiler alacağız.
iş ve özel hayatınızda karmaşıklıkları, endişelerinizi daha, yapıcı ve iyimser bir bakış açısıyla ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. yeni başlangıçlar, yeni girişimleriniz açısından gerekli motivasyona sahip olacağınız bu uygun bir zaman dilimini değerlendirebilirsiniz.
Akşam saatlerinde Ay-Uranüs atmışlığı heyecanlı, coşku ve değişime açık enerji getiriyor. Yaşamınızdaki bazı engellemeleri değiştirme fırsatı bulabilir gelecek için planlar yapabilirsiniz.
Yaşam amacınızın dışında kalmış eski bir alışkanlıktan yada her hangi bir durumdan kolaylıkla kopabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı belirsizlikleri aşmak için sezgileriniz yol gösterici olabilir.
Ayrıca, toplumsal konular, toplumu ilgilendiren sorunlara ilişkin gündemi tayin edecek sürpriz haberler ve gelişmeler söz konusu olabilir.
Sonrasında Ay-Jüpiter destekleyici enerjisi ile duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmanız açısından mükemmel bir gece geçirebilirsiniz.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar