Sidebar Ads

Görevinden 'affını' istemişti... Erdoğan'dan Mahir Ünal açıklaması

 

Mahir Ünal'ın grup başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin açıklamalarda bulunan  Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, "Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Son Dakika: Görevinden 'affını' istemişti... Erdoğan'dan Mahir Ünal açıklaması
Abone Olgoogle-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. "Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" sözleriyle Cumhuriyeti hedef alan Mahir Ünal, AKP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

ZAKIR KAYA KITAPLARININ 2.BASKISI ÇIKTI ILETIŞIM KURMAK IÇIN TIKLAYINIZ.

Ünal'ın grup başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin konuşan Erdoğan, "Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sözlerime grup ve parti yönetimimizde yaptıklarımız değişiklikleri paylaşarak başlamak istiyorum. Mahir Ünal'ın görevinden affıyla boşalan yere, genel başkan yardımcımız Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyoruz. Mahir Ünal arkadaşımıza görev süresi boyunca Meclisimize, partimize ve ülkemize katkıları için şahsım, tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na da Belgin Uygur'u görevlendirdik.

Yarın 3 Kasım 2022. Yani iktidara gelişimizin 20. yıl dönümü. 3 Kasım 2002'de başlayan hizmet yolculuğumuzda 20 yıllık kesintisiz iktidarla bir rekora daha imza atmış oluyoruz. Tam 20 yıldır aşkla hizmet ediyoruz. 81 vilayetimizin her ilçesinde, her köyünde, vatan topraklarının her karışında eserlerimiz var. Milletimizin 85 milyon ferdinin tamamının hayatına dokunan, umudunu besleyen hizmetlerimiz var. Balkanlardan Afrika'ya, Orta Asya'dan Latin Amerika'ya, dünyanın dört bir yanında da iz bırakan çalışmalar gerçekleştirdik. Kefenimizi giyerek çıktığımız kutlu yolculukta zorluklar karşısında geri adım atmadık. 

TOGG AÇIKLAMASI

Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle oluşturacağımızın, inşa edeceğimizin altını özellikle çizmiştim. Milletimizin her bir ferdinin düşüncelerini, beklentilerini ifade edebilecekleri bir seferberlik başlatıyoruz. Grubumuz Meclis çalışmalarını aksatmayacak şekilde, milletvekillerimiz, bakanlarımız bu çalışmada yer alacaktır. Bu vizyonumuzun ilk somut eseri olarak gördüğüm TOGG'u Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünün anlamına yaraşır şekilde, 29 Ekim'de banttan indirdik. Şubatta satışı, mart sonunda teslimi başlayacak TOGG, Türkiye'nin yeni prestij markası olarak ülkemizi dünyada başarıyla temsil edecektir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar